Rebirthing este o metamorfoza, este jertfa omizii in aspiratia catre Fluture. Alchimia de la ou, omida, crisalida…la Fluture! in toata frumusetea lui
O acceptare a metamorfozei, un simbol al aspiratiei si al credinţei .

Majoritatea fluturilor rămân în interiorul crisalidei lor între cinci și 21 de zile. In locuri cu adevărat dure, cum ar fi deșerturile, unii vor rămâne acolo până la trei ani, așteptând ploaie sau condiții bune.

Așa este si Rebirthing. O chemare spre vindecare, la sinele tau Divin.
Cu vointa, credinta si determinare!
In timp, prin participarea la retreat, te transformi, aliniezi, apoi devii si tu un alchimist. Apoi, folosind cunoasterea, structura si Noua Ta Versiune , mai buna 😇, poti ghida la randul tau alti aspiranti.

Rebirthing este o calatorie interioara, o vindecare profunda si o transformare majora. Un facilitator Rebirthing este acea persoana care conduce luminos prin povestile umbrelor, traumelor, socurilor sau a convingerilor toxice , limitative… Este un far in obscuritate, boala, toxicitate fizica, psihica sau emotionala. Prin structura de lucru clara si complexa el devine si un catalizator de transformare.

Maiestria , Cunoasterea , Echilibrarea si Alchimia sunt parte din proces si sunt deopotriva foarte valoroase.
Sa cureti si sa schimbi tiparele mentale, sa cureti corpul emotional, sa treci de la corpul durere la Corpul de Lumina este in primul rand o calatorie personala. Doar apoi, poti conduce si alti oameni…

In caz contrar, cum scria Apostolul Matei ” Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suflet drag, creatoar si intuitiv, alatura-te pentru o calatorie exploratorie unica. Vino sa-ti reamintesti cine esti si sa te reconectezi cu esenta ta divina.
Vino sa-ti revigorezi energia si sa retrezesti potentialul finite tale.
Timp de 4 zile, intr-un loc magic, in mijlocul muntilor si al padurii, inviorata de apa pura a izvoarelor, vei respira renasterea ta.