Wim Hof: „Omul de Gheață” ❄️

Wim Hof s-a născut în Olanda în 1959, în condiții dificile. El a declarat „”Nașterea mea a fost traumatică. M-am născut ca un bebeluș sufocat, devenind albastru și purpuriu datorită faptului că nu am primit suficient oxigen în micul meu corp”. Și-a pierdut fratele geamăn la naștere și apoi a crescut într-o familie cu 9 copiii, în mijlocul dificultăților financiare, Hof a dezvoltat o reziliență remarcabilă încă de la început.
Punctul de cotitură în viața sa a venit când soția sa s-a sinucis. Șocat puternic de eveniment, Wim a început să caute metode neconvenționale pentru a-și depăși suferința și a învinge numeroasele dureri din viața lui.
La un moment dat, a descoperit că, folosind puterea voinței, tehnici de respirație și meditație, poate controla temperatura corpului său și că poate rămâne confortabil în condiții extreme. Hof a realizat astfel lucruri fenomenale: să se mențină în apă cu gheață timp de aproape două ore, să urce pe Muntele Everest din Nepal fără cămașă și să alerge un semimaraton prin Deșertul Namib din Africa de Sud, fără să bea apă.🔥

Cu aceste cunoașteri și experiențe a creat si promovat masiv Metoda de Respirație Wim Hof. Aceasta implică o combinație de respirație profundă și ritmică, expunerea la frig și meditație. Scopul este doar acela de a îmbunătăți Rezistența la Stres 😇 și de a Spori Sănătatea și Binele General al Corpului Fizic. 💪

Renasterea / Rebirthing

Utilizeaza ca simbol Pasarea Phoenix si are la bază l patru principii:

🦋Respirația Conectată, respirația Pranei. A învăța să respirăm energia din aer reprezintă cheia puterii vindecătoare a respirației. Energiile extrase din aer sunt cunoscute cu diferite denumiri în diverse tradiții: prana, chi sau ki. Această forță vitală este în mod obișnuit absorbită prin plămâni, dar și prin centrele energetice ale corpului, cunoscute sub numele de chakre.

🦋Psihologia Spirituală: Mintea și respirația sunt regele și regina conștiinței umane. Mintea – sau, mai exact, gândurile noastre – determină toate rezultatele noastre. „Voi deveni ceea ce gândesc.” Mintea poate fi sursa bucuriei sau tristeții, a durerii sau plăcerii, și cu siguranță va determina starea de bine în funcție de dispoziția sa. Disciplina este crucială în procesul de aducere a armoniei în minte, este cea care intermediază manifestarea abundenței, sănătății și fericirii. minte neascultătoare este o amenințare…

🦋Rescrierea programelor din subconștient și gândirea creativă apare atunci când învățăm să folosim mintea și să ne ghidăm gândurile într-un mod care să ne ajute, nu să ne împiedice. Această abilitate nou dobândită este ca și cum am învăța să folosim o nouă și puternică unealtă în viața noastră, permițându-le să arătăm cine suntem cu adevărat, atât în minte, cât și în corp. În același timp, renunțăm la gândurile vechi și limitatoare, astfel încât să ne putem integra în totalitate potențialul maxim al ființei noastre.

🦋Purificarea Spirituală: Fondatorul Renașterii, Leonard Orr, afirma „Practicile spirituale cu aer, apă, foc și pământ sunt secretele vieții eterne, a sănătății și tinereții în corp.”

💕Fiecare dintre aceste abordări reprezintă o modalitate eficientă de vindecare, iar beneficiile, succesul și rezultatele lor sunt recunoscute atât în trecut, cât și în prezent. Ceea ce ar fi necesitat în trecut mulți ani de terapie poate fi acum realizat într-un timp relativ scurt de tratamente. Sistemul Renașterii integrează toate aceste aspecte pentru a oferi o soluție în căutarea de echilibru, regenerare și aliniere completă cu sinele autentic. O noua caltate de viata curata, armonioasa si cu pace interioara.

💕Atât Renasterea, cât și Respirația Wim Hof reprezintă modalități unice de a explora și îmbunătăți aspecte diferite ale vieții umane. Cu toate că au origini și abordări diferite, ambele metode au câștigat popularitate în lumea dezvoltării personale și au adus beneficii semnificative practicanților lor.

😎 Ce si de ce sa aleg?

Este important însă să alegem metoda care se potrivește cel mai bine nevoilor individuale și obiectivelor personale.

Dacă dorești rezistență la stres și performanțe fizice, Wim Hof poate fi o opțiune. Îti poți îmbunătăți corpul fizic, dar vei funcționa după aceleași tipare mentale și, ciclurile karmice vor curge în continuare, deoarece metoda nu vizează reconfigurarea minții, nici componenta de aliniere cu destinul Sufletului. în armonia celor 4 elemente pământ, apă, aer, foc.

Dacă dorești vindecare profundă, o rescriere a scenariului vieții, o aliniere cu destinul Sufletului tău și o viață autentică, pe care să o co creezi conștient, atunci Renașterea este o Călătorie potrivită. Renașterea este o cale îndrăzneață de la Karma la Dharma, care conține în structura sa și respirații în apă rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suflet drag, creatoar si intuitiv, alatura-te pentru o calatorie exploratorie unica. Vino sa-ti reamintesti cine esti si sa te reconectezi cu esenta ta divina.
Vino sa-ti revigorezi energia si sa retrezesti potentialul finite tale.
Timp de 4 zile, intr-un loc magic, in mijlocul muntilor si al padurii, inviorata de apa pura a izvoarelor, vei respira renasterea ta.