Despre inceputul vremurilor, in Geneza este scris:

🔥”Atunci Domnul Dumnezeu a făcut om din țărână și i-a suflat în nări suflare de viață, și omul s-a făcut astfel un suflet viu”🔥” (Geneza 2:7)

🌟Rebirthing este metoda elitistă de reamintire contemporană a acestui act divin, o modalitate de a reînnoi legătura dintre individ și sursa divină a vieții..

Imaginează că ai în față două chitare. Prima chitară este dezacordată, cu coardele slăbite sau întinse mult prea tare, iar cutia sa este deteriorată. Când cineva încearcă să cânte la această chitară, sunetul este distorsionat și neclar. Nu există armonie sau frumusețe în muzica produsă de acest instrument.

Acum imaginează o chitară frumoasă și bine întreținută, cu coardele perfect întinse și cutia de rezonanță impecabilă. Când cineva cântă la această chitară, sunetul este clar, armonios și plin de viață. Fiecare notă rezonează într-un echilibru perfect, iar muzica pe care o produce este minunată și plăcută urechilor ascultătorilor.

Analogia poate fi aplicată și la corpul uman. O persoană ale cărei minte și trup sunt afectate de traume, stres, emoții negative și obiceiuri dăunătoare poate fi asemănată cu o chitară dezacordată și deteriorată. Vocea interioară a unei astfel de persoane este tulburată, confuză și încărcată de zgomote discordante. Gândurile sale sunt distorsionate, iar acțiunile sale lipsite de direcție și înțeles.

Pe de altă parte, o persoană cu mintea și trupul într-o stare de puritate și echilibru poate fi comparată cu o chitară bine întreținută. Vocea interioară a unei astfel de persoane este clară, liniștită și plină de înțelegere. Gândurile și emoțiile sale sunt în armonie, iar acțiunile sale sunt în concordanță cu valorile și scopurile sale.

🌟Rebirthing este calea de la „o chitară dezacordată și deteriorată” la „o chitară de calitate, autentică și armonioasă”. Este elitist pentru că devine un instrument prețios, accesibil doar pentru cei care au dorința de vindecare profundă, iar sufletul le este însetat după Adevăr și Autenticitate. Sunt cei „aleși”, cei care sunt pregătiți să își asume responsabilitatea, dar și minunea și misiunea propriei lor vieți, dincolo de condiționările și tiparele din Matrix.

🌟Rebirthing este mai mult decât o simplă sesiune de Breathwork, este o Cale de Transformare într-un timp de două săptămâni, într-un retreat complex. Intensive Rebirthing ReTreat conține 9 sesiuni de Breathwork în cadrul retreatului, alături de multe alte tehnici, mentorat, dietă și purificări. Prin intermediul respirației conștiente și al altor tehnici terapeutice, Rebirthing oferă oportunitatea de a experimenta o transformare Autentică și Durabilă.

Știm că respirația a jucat un rol esențial de-a lungul istoriei respirației, iar cuvintele ‘respirație’ și ‘spirit’ împărtășesc aceeași origine în multe limbi. Practicile și meditațiile centrate pe respirație pot fi găsite în multe culturi și religii antice, inclusiv în taoism, budism, hinduism, creștinism, yoga, qigong, șamanism, sufism și arte martiale. Multe dintre aceste culturi și religii au utilizat tehnici de respirație din motive similare cu respirația modernă – pentru a altera conștiința în scopuri spirituale, descoperire personală și vindecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suflet drag, creatoar si intuitiv, alatura-te pentru o calatorie exploratorie unica. Vino sa-ti reamintesti cine esti si sa te reconectezi cu esenta ta divina.
Vino sa-ti revigorezi energia si sa retrezesti potentialul finite tale.
Timp de 4 zile, intr-un loc magic, in mijlocul muntilor si al padurii, inviorata de apa pura a izvoarelor, vei respira renasterea ta.