Cosette Alina

Cosette Alina este o ființă dedicată Adevarului si Autenticitatii, Ea știe ca alinierea si coerența  între Trup, Minte si  Suflet, permit expresia armonioasă a vieții.  Armonia vine din alinierea  Gândului cu Simțirea și cu Acțiunea, reflectate în realitățile cotidiene.

Alinierea la chemarea  Sufletului, a destinului și al darurilor autentice, este o chemare, o dorința și o căutare. Viața pe Planeta Pământ este menită să fie onorata și trăită prin evoluție! Cosette Alina a auzit chemarea, a acceptat-o și a pașit în „Călătoria ei inițiatică” cu încredere, entuziasm, aspirație și indrazneală Divină.

„Călătoria Eroinei”, pe care ea a parcurs-o, este acea Renaștere,  consecință a  purificării, a ințelegerii  și rescrierii trecutului, a reprogramării conștiente a prezentului în baza virtuților și a valorilor Universale și alinierea cu menirea personală in viitor. Eroina gasește versiunea Ei umană cea mai Valoroasă, aliniată cu Sufletul, cu destinul și darurile personale Autentice. Este o resetare totală pe care ea a parcurs-o cu perseverență și încredere.

Acum, misiunea ei este de a împărtăși, motiva, stimula și susține din ce in ce mai multe ființe pe Calea lor spre Adevăr.

Cum a început totul ?

- Chemarea - 

Experiența inițiatică a Alinei Cosette a început în anul 2001 în nordul Thailandei. A urmat o călătorie în care a explorat și a experimentat alături de mistici, maeștri, vindecători și vindecătoare din diverse colțuri ale lumii, precum România, India, Thailanda, Bali, Brazilia, Mexic și Turcia. Această perioadă de cercetare și învățare i-a oferit o bază solidă și o cunoaștere inițiatică, care avea să devină esențială în descoperirea drumului său ulterior.

Explorarea spațiului respirației a început pentru Alina în 2016, în Bali (Ubud), sub îndrumarea a facilitatori recunoscuți. Aici, prin respirație, a început să descopere tipare vechi și distorsionate ale trecutului său. În sesiuni private sau de grup, înconjurate de diferite ritmuri de voci, instrumente și exerciții, chemarea transformării devenea din ce în ce mai evidentă. Astfel, a demarat procesul de schimbare: de la un program vechi impus de alții la o autenticitate nouă / de la distorsiune toxică ei, la armonie.

Experiența profund transformatoare a motivat-o să participe la cursuri de respirație conștientă în cadrul școlilor recunoscute „Alchemy of Breath” și „Breath of Bliss”. Formarea sa ca facilitator în Respirație „Rebirthing” pe calea” De la Babaji la Leonard Orr”, a avut loc în 2016, în Koh Phangan, Thailanda. A fost intens, cu multe lacrimi, zbateri, frământări, purificări, conștientizări și muuulte altele. Ceremoniile, purificările, cursul în sine și facilitatoarea, Chandra Polyac au fost deosebite și pline de valoare. 

Cunoașterea și vindecarea traumelor provenite din cele zece surse de traume terestre, disciplina vieții, scrierea în jurnalul personal, practica susținută de yoga, postul, meditația, rugăciunea și integrarea lor au fost instrumente de bază în această transformare și aliniere. Transformarea trupului într-un Templu al Sufletului și Sineleui Superior a presupus efort și durere, dar a meritat fiecare pas!

Ulterior, a aprofundat această practică la Tao Garden, sub îndrumarea discipolilor maestrului Mantak Chia. Acolo a experimentat și prima trezire a energiei Kundalini. A fost opleșitor dar a adus apoi multe beneficii și binecuvântări  în trup pătruns  plenar de suflet aliniat. 

– Formarea –

In anul 2017, Alina a început să aprofundeze și apoi să practice în domeniul Rebirthing. Primul pas a fost să o asiste  pe profesoara ei, Chandra Poyak, într-un retreat de formare de noi facilitatori, în Palolem, India. Experiența a fost extrem de intensă, aducându-i nu doar integrare,  specializare și experiență, ci și revelații și conștientizări semnificative.

 

Apoi a integrat și a aprofundat tehnica Rebirthing. A cercetat, s-a documentat și a trăit experiențe mistice în locuri sacre din România, Ierusalim, Sinai, Mecca, de-a lungul fluviului Gange din India, Abadiânia în Brazilia, zona maya din Mexic, Piramidele din Giza și multe altele. Aceste călătorii i-au adus nu doar înțelegere tehnică, ci și o conexiune personală profundă cu esența și misterul respirației, al vieții și cu Dumnezeu.

– Practica –

Toată această bogăție de vindecare, dezvăluire interioară și aliniere, descoperire a darurilor și a destinului / dharma, a fost împărtășită de Alina Cosette  prin organizarea de noi sesiuni de respirație Rebirthing. Noile sesiuni, facilitate de ea, de grup sau ședințe private, s-au desfășurat în locuri precum Koh Phangan, Bali, Turcia și România. Ele au fost extrem de apreciate pentru impactul pozitiv și transformator, confirmat ulterior în viețile participanților. Cosette a început să primească multe aprecieri și mulțumiri pentru efectele trăite de participanți în urma sesiunilor.  Au existat chiar cazuri de vindecare miraculoasă: o participantă a eliminat un fibrom uterin după o sesiune de respirație de grup, evitând astfel o intervenție chirurgicală programată. O altă participantă, ce avea 6 ani de încercări nereușite de a rămâne gravidă, a dobândit un prunc dupî doar 4 sesiuni de respirație. 

Sesiunile private, unde participanții au beneficiat de atenția și coordonarea integrală a Alinei, au avut și ele rezultate remarcabile. Câmpurile și energia create în jurul acestor sesiuni au fost deosebite, permițând trăiri și perspective noi, intense, extrem de benefice.

Multe cupluri și-au rezolvat diferențele și sunt împreună și astăzi după doar câteva sesiuni de coaching și respirație. Mai mult, multe persoane transmit mesaje de recunoștință pentru schimbările benefice din viețile lor, survenite în urma sesiunilor cu Alina Cosette.

– Specializarea –

 Credința Ortodoxă și Islamul sunt sursa și reperele ei sacre, rugăciunea și consacrările făcând parte din viața ei de zi cu zi. 

Cosette Alina a adăugat cunoașterii și practicii sale cursuri de anatomie și fiziologie umană, cursuri și practici OFT (Original Feeling Touch), cursuri și practici de Chi Nei Tsang, elemente de Tao predate în Tao Garden, precum și elemente de Astrologie Vedică, Human Design și Gene Keys. A absolvit cursuri de Hatha Yoga și alte tipuri de yoga, aflându-se în prezent la nivelul 8 în Hatha Yoga autentică. De asemenea, s-a inițiat în filosofia Tantra,  și în conceptul de Sacrul Feminin. A studiat și experimentat și în domenii  precum Metafizica, Invocarea Îngerilor, Vise Lucide, Proiecții Astrale și Arta de a Muri.

În paralel, și-a aprofundat cunoașterea asupra fizicii cuantice, a câmpurilor de plasmă și a conexiunii dintre materie și energia necreată. Utilizează în mod conștient cunoștințele științifice din domenii precum  epigenetica, neuroplasticitatea, afirmatiile și puterea cuvântului, alături de abordări holistice, în procesul de reprogramare a subconștientului.

Cu dorința înaltă de a fi un canal sănătos, pur și armonizat cu energiile Cosmice și  Divine, în echilibru cu energiile Telurice, Alina folosește informațiile provenite din surse autentice și le integrează în procesul transformator, având Respirația ca unealtă principală.

În prezent, Alina oferă la cerere sesiuni de Rebirthing private sau de grup. În anul 2022, organizat tabere transformaționale de câte o săptămână ce au adus vindecare profundă sau transmitere de cunoștințe și practici necesare pentru formarea de noi practicieni în Rebirthing.

În anul 2023 a lansat  în Agonda, India, programul 21 Days to Self, o călătorie interioară profund tranformațională de 21 de zile, plină de vindecare, alchimie și reformulare. La încheierea retragerii participanții, odată cu beneficiile călătoriei lor inițiatice, primesc și un Cerificat de Practitioner în Rebirthing Breathwork și pot accesa ulterior programul de două săptămâni care le permită să devină Facilitatori în Rebirthing Breathwork, din tradiția Babaji și Leonard Orr.

Suflet drag, creatoar si intuitiv, alatura-te pentru o calatorie exploratorie unica. Vino sa-ti reamintesti cine esti si sa te reconectezi cu esenta ta divina.
Vino sa-ti revigorezi energia si sa retrezesti potentialul finite tale.
Timp de 4 zile, intr-un loc magic, in mijlocul muntilor si al padurii, inviorata de apa pura a izvoarelor, vei respira renasterea ta.