ArabicEnglishFrenchGermanRomanianTurkish
Cosette Alina – intutive feminine rebirth

Cosette Alina

Cosette Alina este o ființă dedicata Adevarului si Autenticitatii, Ea stie ca alinierea si coerenta  intre Trup, Minte si  Suflet, permit expresia armonioasa a vietii, a Gandului cu Simtirea si cu Actiunea. 

Trezirea Sufletului Personal al unei fiinte, in esenta Lui, este o chemare, o dorinta si o cautare. Viata pe Planeta Pamant este important sa fie onorata si traita! Cosette Alina a pasit in „Calatoria ei initiatica” cu incredere, entuziasm, aspiratie si indrazneala Divina.

„Calatoria Eroinei” este acea Renastere,  consecinta a  purificarii, a intelegerii  si rescrierii trecutului, a reprogramarii constiente a prezentului in baza virtutilor si a valorilor Universale si alinierea cu menirea personala in viitor. Eroina gaseste versiunea Ei umana cea mai Valoroasa, aliniata cu Sufletul, cu destinul si darurile personale Autentice. Este o resetare totala, dar ea a parcurs-o cu perseverenta si incredere.

Acum, misiunea ei este de a impartasi, motiva, stimula si sustine din ce in ce mai multe ființe pe Calea lor spre Adevar.

Cum a început totul ?

- Chemarea - 

Cosette Alina a inceput calatoria ei initiatica in anul 2001 in nordul Thailandei. De atunci a cercetat si experimentat impreuna cu mistici, maestrii si maestre, vindecatori si vindecatoare din Romania, India, Thailanda, Bali, Brazilia, Mexic si Turcia. Ca urmare, a creat o baza solida si o cunoastere initiatica, importanta din pespectiva drumului ce i s-a putut descoperi ani mai tarziu. 

Calatoria in spatiul respiratiei a inceput-o  in anul 2016, in Bali ( Ubud), unde a respirat sub indrumarea a facilitatori recunoscuti. A respirat si a inceput sa vada tipare vechi, trecutul trait in distorsiune. In sesiuni private sau sesiuni de grup, in ritmuri diferite de voci, instrumente si exercitii , chemarea incepea sa fie din ce in ce mai evidenta. Astfel a inceput procesul de transformare de la un vechi programat de altii, la un nou autentic; de la distorsiune la armonie.  

Astfel, experienta intens transformatoare a motivat-o sa urmeze cursuri de respiratie constienta in cadrul recunoscutelor scoli „Alchemy of Breath” si „Breath of Bliss”  Formarea  ei ca facilitator in Respiratie “Rebirthing” a decurs in 2016, in Koh Phangan, Thailanda. A aprofundat apoi in cadrul Tao Garden, sub indrumarea discipolilor maestrului Mantak Chia. Cunoasterea, vindecarea traumelor provenite din cele 10 surse de traume lumesti, disciplina vietii, scrierea in jurnalul personal, practica sustinuta de yoga, postul, meditatia, rugaciunea si integrarea lor, au fost unelte de baza in aceasta transformare si aliniere. Transformarea trupului intr-un Templu de Suflu si Sine Inalt a durat, a durut, dar a meritat!

– Formarea –

In anul 2017 a inceput sa practice in sfera Rebirthing, la inceput in Palolem, India, in calitate de asistenta a profesoarei sale, Chandra Poyak, intr-un retreat de formare de noi facilitatori. Experienta a fost foarte intensa si a generat mai multa cunoastere, experienta, revelatii si constientizari. 

Ulterior a calatorit si a aprofundat tehnica, trairea si intraga holistica continuta de Suflu in esenta lui umana. A trait experiente mistice in locuri sacre din Romania sau Ierrusalim, Sinai, Mecca, fluviul Gange/ India, Abadjania  in Brazilia, zona maya in Mexic, Piramidele din Giza si altele.

– Practica –

Toata aceasta bogatie de vindecare, dezvaluire interioara si aliniere, a inceput sa o impartaseasca prin organizarea de sesiuni de respiratie Rebirthing. Sesiunile au fost sesiuni  de grup sau private, organizate   in Koh Phangan, Bali, Turcia si Romania. Sesiunile au fost foarte apreciate, avand un impact pozitiv si transformator, confirmat apoi in viata participantilor. Au fost si cazuri miraculoase de vindecare. Spre exemplu o participanta a eliminat un fibrom uterin in urma unei sesiuni, evitand astfel o interventie chirurgicala programata.  O alta participanta a devenit mama in scurt timp, dupa ce avusese 6 ani de incercari nereusite. Alti participanti s-au vindecat, ca urmare a increderii si angajamentului personal in procesul respiratiei.  Ghidarea protectoare si constienta a facilitatoarei, a ajutat participantii sa  acceseze si sa beneficieze de energiile interioare latente de autovindecare. 

Reusite au fost si in sesiunile private, sesiuni in care participantii au putut beneficia de o atentie si  o coordonare 100% din partea Alinei. Campurile si energia create de ea in jurul sesiunii pot fi intense si pot permite trairi si perspective noi, intense dar foarte benefice. 

Multe cupluri si-au rezolvat distorsiunile si sunt si astazi impreuna dupa doar cateva sesiuni de coaching si respiratie, si multe persoane private transmit astazi mesaje de recunostinta in urma schimbarilor de care au beneficiat vietile lor, in urma sesiunilor avute cu Alina Cosette.

– Speciaizarea –

Cosette Alina a urmat si practicat apoi si alternative complementare Rebirthing. A parcurs cursuri de anatomie si fiziologie umana, cursuri si practica de OFT (Original Feeling Touch), cursuri si practica de Chi Nei Tsang, elemente de Tao predate in Tao Garden,  elemente de Astrologie Vedica, Human Design si Gene Keys, cursuri de Hatha Yoga si alte tipuri de yoga,(in prezent se afle la nivelul 6 in Hatha Yoga autentica), sisteme de psihologie si autocunoastere, initiere in filosofia Tantra si in Sacrul Feminin. 

A studiat si experimentat in cursuri Metafizica, Invoking Angels, Lucid Dreams, Proiectii astrale si Art of Dying.

In acelasi timp a aprofundat cunoasterea umana din perspectiva fizicii cuantice , a campurilor de plasma si a conexiunii dintre materie si energia necreata. Cunoaserea stiintifica in domeniile neuroplastiei, epigeneticii, afirmatii si puterea cuvantului, ii sunt unelte de folos, alaturi de cele holistice, in reprogramarea subconstientului.

Motivata de aspiratia inalta de a fi un canal sanatos, pur si armonizat cu energiile Cosmice si Divine, in echilibru cu energiile Telurice,  Facilitatoarea foloseste toate informatiile provenite din surse autentice.  Ea le aplica integrand holistic procesul transformator, in care unealta principala este Respiratia.

In prezent ofera la cerere sesiuni private si de grup si, incepand cu anul 2022  organizeaza serii de retrageri de cate o saptamana, cu scopul de vindecare profunda sau de a transmite cunoasterea prin formarea de noi „practitioners” in Rebirting. 

Suflet drag, creatoar si intuitiv, alatura-te pentru o calatorie exploratorie unica. Vino sa-ti reamintesti cine esti si sa te reconectezi cu esenta ta divina.
Vino sa-ti revigorezi energia si sa retrezesti potentialul finite tale.
Timp de 4 zile, intr-un loc magic, in mijlocul muntilor si al padurii, inviorata de apa pura a izvoarelor, vei respira renasterea ta.